Utan att vi förhäver oss för mycket så kan vi tillsammans med våra kunder konstatera att Affektor verkligen ligger i spetsen för teamdenna typ av insatser.

Vi har haft förmånen att hjälpa och varit delaktiga tillsammans med företag som satsat stort inom dessa områden.

Lite osvenskt så får vi väl påpeka att IKEA IT (1200 medarbetare) blev valda till årets bästa IT-arbetsplats samt att Ikanobanken blev nominerade till årets bank när vi arbetade som mest med dem. Vi har många fler ”success stories” att berätta från offentligförvaltning och de landsting, statliga verk och nästan hundra kommuner vi arbetat med.

Affektor har stor vana att arbeta med olika långsiktiga utvecklingsinsatser för att stärka team och medarbetare i förändring.

Vi har bl.a. varit långsiktiga partner och stöd för i stora satsningar i landsting och kommunsammanslutningar. Vi har varit och är leverantör till olika ledarprogram och förändringsprojekt. I dessa har vi bland annat utbildat ca 680 chefer och medarbetare från Landstingsvärlden samt ca 950 medarbetare och chefer från IKEA-koncernen. Vi har varit delaktiga i arbete med ledningsgrupper, ledarutvecklingar och teamutvecklingar med nästan 1000 chefer och många, många fler medarbetare.

Upptäck och undersök möjligheterna genom att klicka på våra 5 fokusområden ovan.

Vi kan erbjuda stor erfarenhet och många spännande insatser inom samtliga områden.